VUURWERK HOENSBROEK


Sinds 2015 wordt het Oranje Festival Gebrook om 22:00 uur afgesloten met de spectaculaire vuurwerkshow op de Markt. Het traditionele vuurwerk dat voorheen bij de droomvijver/Kasteel Hoensbroek plaatsvond is per dat jaar opgehouden te bestaan. Het bestuur van het Oranje Festival Gebrook heeft er sindsdien voor gezorgd dat het vuurwerk behouden bleef voor Hoensbroek en vormt nu een wezenlijk onderdeel van het festival.


De lampionnenoptocht, die voorheen vanaf de Markt richting Kasteel Hoensbroek trok, vertrekt nu ieder jaar rond de klok van 21:15 uur vanaf Kasteel Hoensbroek richting de Markt. Kinderen krijgen een gratis lampion (aangeboden voor de samenwerkende buurtstichtingen van Hoensbroek en georganiseerd door Partij Hoensbroeks Belang) en vertrekken onder begeleiding van muziek en diverse verkeersregelaars, richting de Markt om aldaar rond 22:00 uur de prachtige vuurwerkshow te bewonderen. De jaarlijkse vuurwerkshow tijdens Koningsdag 27 april wordt ook dit jaar weer verzorgt door: http://www.pyro-events.nl.


Ten tijde van het vuurwerk zullen alle toegangswegen naar de Markt vanaf 21:30 uur tijdelijk zijn afgesloten voor verkeer. Hieronder treft u een overzicht aan van de diverse kruispunten die door ons zullen worden afgesloten voor al het doorgaand verkeer. U zult dan tot 22:15 uur, evenals het openbaar vervoer, een alternatieve route moeten zoeken. Onze excuses voor het ongemak.

ORANJE FESTIVAL GEBROOK

locaties afzettingen 27 april Koningsdag


HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: