PROGRAMMA 2018

TIJD/AANVANG

NAAM

SOORT ACT

DUUR ACT/eindtijd

13:00 uur

Start Vrijmarkt

nvt

tot 17:00 uur

13:00 uur

optreden Maggie Dae

singer-songwriter

30 minuten

13:30 uur

demonstratie YNKD

dansdemonstratie

15 minuten

13:45 uur

optreden Painkillers

Rapact Hoensbroek

20 minuten

14:05 uur

optreden Stompin' Grounds

band, blues rock

60 min. spelen 30 min. op/afbouw

15:35 uur

optreden D'r Dustin

feestzanger

20 minuten

16:00 uur

optreden Modesty

top 40, pop/rock band

60 min. spelen 30 min. op/afbouw

17:30 uur

demonstratie Studio Hellenbrand

dansdemonstratie

15 minuten

18:00 uur

optreden THOMAS BERGE

headliner

30 minuten

18:30 uur

optreden CelineShanice

Pop Accoustich

60 minuten

19:30 uur

optreden Don't Skip

DJ Funky soul & dance

60 minuten

20:30 uur

Salsaparty met Nueva DimensiĆ³n

Salsaband, salsa, bachata, merengue, etc.

60 min. spelen 30 min. op/afbouw

22:00 uur

Vuurwerkshow marktlocatie

vuurwerk

15 minuten

22:15 uur

Einde Oranje Festival GebrookRondom de Markt zijn er de gehele dag diverse activiteiten voor jong en oud.VRIJMARKT

Dit jaar wordt de rommelmarkt vervangen door een heuse vrijmarkt voor jong en oud. Iedereen die nog wat oude spulletjes op zolder of in de kelder heeft liggen en deze wilt verkopen is vanaf 12:00 uur van harte welkom om deze bijvoorbeeld op een kleedje in het centrum te koop aan te bieden. Maar als jij speciale talenten hebt (fluitist? Drummer? Gitarist?) of een eigen gebouwde kop van jut hebt dan ben je ook van harte welkom op tijdens de Vrijmarkt jouw kunsten te komen vertonen. En reserveren of vooraf al je plek markeren is echt niet nodig; er is ruim voldoende plek voor iedereen!


Houdt er wel rekening mee dat het verboden is om voedsel en/of drank te verkopen tijdens de Vrijmarkt! Klik voor meer info op het logo rechts.


SPRINGKUSSENWERELD

Vanaf 13:00 uur barst het feest los op de Markt en wordt tevens het spectaculaire 'Springkussenwereld' geopend. Een grote selectie van bijzondere Obstacle Runs en springkussens staan gedurende het festival gratis ter beschikking voor alle bezoekers zodat iedereen zich even lekker kan laten gaan! Wil jij met jouw vereniging of team een sportieve strijd aangaan? Kom dan met z'n allen naar de Markt en laat je eens lekker gaan, ook volwassenen mogen over de Obstacle Runs (niet de reguliere springkussens), maar wel alles op eigen verantwoording.
OUTDOOR SALSA PARTY

Dit jaar eindigt het Oranje Festival Gebrook wel heel spectaculair en feestelijk, want we sluiten af met een heuse Outdoor Salsa Party! De Cubaanse salsa band Nueva DimensiĆ³n sluit ons festival af en dit wordt gegarandeerd een dans feestje van formaat! Kom dus gezellig Salsa dansen op de Markt in Hoensbroek!

MOBIELE RACEBAAN

Kom dit jaar lekker racen op de mobiele racebaan. Middels trapfietsen kun je 27 april een spannend parcour afleggen, ben jij de snelste?DE BUS

Ook dit jaar staat het Mobiele Jongerencentrum De BUS weer op de Markt. Kom eens lekker knutselen, gamen of chatten met de vrijwilligers van Alcander.

Hieronder tref je het gehele podiumprogramma en alle overige activiteiten aan welke er op Koningsdag 2018 op de Markt in Hoensbroek gaan plaatsvinden.

Hieronder het podiumprogramma met alle artiesten, bands en de tijden wanneer zij optreden.

HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: