Vuurwerk Hoensbroek

Ook dit jaar zal er wederom een spectaculaire vuurwerkshow zijn tijdens het Oranje Festival Gebrook, met als locatie de Markt. Sinds 2015 is het traditionele vuurwerk, dat voorheen rondom de droomvijver bij Kasteel Hoensbroek plaatsvond, verplaatst naar het centrum als afsluiting van het Oranje Festival Gebrook.

 

Ten tijde van het vuurwerk zullen alle toegangswegen naar de Markt even tijdelijk zijn afgesloten voor verkeer. Hieronder treft u een overzicht aan van de diverse kruispunten die door ons vanaf 21:30 uur zullen worden afgesloten voor al het doorgaand verkeer. U zult dan tot 22:15 uur even een alternatieve route moeten zoeken, onze excuses voor het ongemak.

ORANJE FESTIVAL GEBROOK

locaties afzettingen 27 april Koningsdag

 

Het jaarlijkse vuurwerk dat voorheen altijd werd afgestoken nabij Kasteel Hoensbroek is sinds vorig jaar verplaatst naar de Markt. Hierdoor is de locatie van de lampionnenoptocht ook gewijzigd.

 

De lampionnenoptocht zal namelijk ook dit jaar weer vanaf Kasteel Hoensbroek vertrekken richting de Markt. Alle kinderen die het leuk vinden om met een gratis lampion (aangeboden voor de samenwerkende buurtstichtingen van Hoensbroek) onder professionele begeleiding richting de Markt te lopen kunnen zich met hun ouders vanaf 19:30 uur melden op het binnenplein van Kasteel Hoensbroek alwaar de lampionnen zullen worden uitgedeeld. Hierna zullen zij rond 21:00 uur, onder begeleiding van muziek en diverse verkeersregelaars, lopend vertrekken richting de Markt om aldaar rond 22:00 uur de prachtige vuurwerkshow te bewonderen.

 

Het vuurwerk tijdens Koningsdag 27 april wordt jaarlijks verzorg door:

 

CONNECT

Volg ons via de Social Networks

Copyright © Oranje Festival Gebrook / All Rights Reserved / www.oranjefestivalgebrook.nl

HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: