Rommelmarkt

Ook dit jaar weer een kinderrommelmarkt tijdens het Oranje Festival Gebrook!

 

Deze markt, die ieder jaar weer vele snuisterijen, rommeltjes of juist interessante verkoopwaar aanbiedt, trekt veel mensen richting de Markt. En dit jaar hopen we de markt zelfs uit te kunnen breiden naar het centrum van Hartje Hoensbroek.

 

KINDERROMMELMARKT

Kinderen mét ouders kunnen voor gereduceerd tarief een kraam bij ons huren; de prijs is

€ 25,- waarin reeds € 15,- borg zit die u aan het einde van de markt (19:00 uur) weer retour krijgt als de kraam schoon en opgeruimd wordt achtergelaten. U betaald feitelijk dus maar € 10,00 voor een professionele marktkraam op onze Oranjemarkt!

 

Heeft u interesse in een kraam? Mail ons dan op info@oranjefestivalgebrook.nl om u op te geven voor deze markt of download het inschrijfformulier waarin alle spelregels etc. nogmaals staan uitgelegd maar reageer wel snel want vol is vol.

 

COMMERCIËLE MARKTKOOPWAAR

Ook commerciële marktverkopers zijn bij ons van harte welkom, hiervoor hanteren we een iets ander tarief namelijk € 35,00 per marktkraam. Als commerciële verkoper dient u dan de betaling ad. € 35,00 op onze rekening NL07 INGB 0006 8780 67 over te maken, onder vermelding van "commerciële marktkraam" en ons per mail te informeren zodat wij uw kraam tijdig kunnen resveren.

 

SPELREGELS

Het opbouwen van de markt begint om 12:00 uur waarna het festival officieel opent om 13:00 uur. Het is verboden om etens- of drankwaren te verkopen op de markt. Ook is er geen mogelijkheid tot het verkrijgen van een stroompunt. De marktkraam is + 3 meter lang en heeft een zeil zodat u bij eventueel slecht weer altijd droog staat. U kunt geen plekken reserveren, wij bepalen vooraf waar u met uw kraam komt te staan. Tijdens het uitladen kunt u met uw auto nabij de kraam komen maar deze mag niet op/nabij de kraam blijven staan en moet direct verwijderd worden.

Pas vanaf 19:00 uur kunt u wederom met de auto op de markt om op spullen op te ruimen, niet eerder!

CONNECT

Volg ons via de Social Networks

Copyright © Oranje Festival Gebrook / All Rights Reserved / www.oranjefestivalgebrook.nl

HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: