Vacatures

VACATURE

 • Penningmeester/bestuurslid Oranje Festival Gebrook
 • Secretaris/bestuurslid Oranje Festival Gebrook
 • Vrijwilligers

Per direct zijn er twee vacatures vrijgekomen binnen het bestuur van het Oranje Festival Gebrook. Wij zijn per direct op zoek naar een penningmeester/bestuurslid die zich op vrijwillige basis actief wil inzetten voor de financiële afwikkeling binnen de stichting, alsmede actief meestuurt op beslissingen en de algehele organisatie.

Hieronder treft u de vacature tekst aan;

 

* VACATURE PENNINGMEESTER/BESTUURSLID ORANJE FESTIVAL GEBROOK op vrijwillige basis

Het Oranje Festival Gebrook is opgericht in 2012 met als doel om “de sociale cohesie tussen de verschillende bevolkingsgroepen, maar met name de jeugdige bevolking tussen de 14 en 24 jaar, te vergroten door middel van het organiseren, faciliteren en/of ondersteunen van lokale evenementen zoals het Oranje Festival Gebrook”. De doelgroep waarop het festival zich voornamelijk richt is de jeugd van Hoensbroek in de leeftijd van 14 tot 24 jaar. Hierop zullen de activiteiten, optredens, demonstraties en workshops ook worden afgestemd waarbij muziek, kunst, dans en sport centraal zullen staan. Binnen ons bestuur is de functie penningmeester/bestuurslid vrijgekomen.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In de functie als penningmeester/bestuurslid neem je plaats in het dagelijkse bestuur van onze dynamische organisatie en zoeken we iemand die bij voorkeur een financiële achtergrond heeft danwel affiniteit heeft met cijfers en de verantwoordelijk kan dragen om de geldstroom te beheren. Daarnaast zal hij/zij verantwoordelijk zijn voor:

 

 • Opmaken en versturen van facturen
 • Aanvragen indienen en beheren van subsidies, sponsoring, en overige bijdragen
 • Opmaken van begrotingsvoorstel
 • Opmaken van eindafrekening
 • Contacten onderhouden met de belastingdienst (en hiermee overleg voeren), boekhouder/accountant, sponsoren, wijkverenigingen, gemeente Heerlen en alle overige participanten
 • Periodiek bijwonen van vergaderingen
 • Proactief meehelpen en denken met de realisatie en organisatie van het Oranje Festival Gebrook
 • Back up zijn van de secretaris w.o. notuleren tijdens de vergaderingen als secretaris verhinderd is
 • Tijdens festival aanspreekpunt voor vrijwilligers, genodigden, etc.etc.

 

* VACATURE SECRETARIS/BESTUURSLID ORANJE FESTIVAL GEBROOK op vrijwillige basis

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In de functie als secretaris/bestuurslid neem je plaats in het dagelijkse bestuur van onze dynamische organisatie en zoeken we iemand die bij voorkeur een groot netwerk heeft binnen Hoensbroek. Daarnaast zal hij/zij verantwoordelijk zijn voor:

 

 • Verzorgen van (dagelijkse) stroom inkomende en uitgaande post
 • Contacten onderhouden met onze business partners, ondersteuners, sponsoren, etc.etc.
 • Verzorgen, plannen en uitsturen van uitnodigingen voor vergaderingen
 • Verzorgen van de notulen tijdens de vergaderingen
 • Het uitsturen van de notulen naar de aanwezigen van de vergaderingen, etc.
 • Alle overige activiteiten die als secretaris dienen te worden uitgevoerd

 

FUNCTIE VEREISTEN

Wij zoeken bij voorkeur iemand die reeds in Hoensbroek/Heerlen een breed netwerk heeft en tevens affiniteit heeft met de doelgroep. Daarnaast zoeken we een teamplayer met een hands-on mentaliteit die ook tijdens het festival zelf de handjes uit de mouwen steekt. Daarnaast dient hij/zij uitgebreide kennis te hebben van Microsoft Office (excel en word) en uitstekende communicatieve vaardigheden bezitten.

 

Het Oranje Festival Gebrook trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de markt in Hoensbroek en tezamen met een klein team zeer toegewijde vrijwilligers weet het bestuur ieder jaar weer een zeer succesvol festival neer te zetten. Het geeft dan ook een enorme voldoening als we gezamelijk het festival succesvol ten einde kunnen brengen en jouw rol als penningmeester zal daarbij aanzienlijk zijn. Durf jij het aan? Meld je dan snel aan en stuur ons je sollicitatie naar info@oranjefestivalgebrook.nl of bel ons gerust met vragen naar 06 – 51 35 94 04.

 

* VRIJWILLIGERS

Het Oranje Festival Gebrook is tevens op zoek naar vrijwilligers die tijdens het festival willen meehelpen met de opbouw, beveiliging, artiestenbegeleiding, verkeersregelaars, etc.etc. Wij zoeken mensen die een hands-on mentaliteit en, verantwoordelijkheidsgevoel hebben en tevens een visitekaartje voor ons festival willen zijn. Durf jij het aan? Meld je dan snel aan en stuur je mailtje naar info@oranjefestivalgebrook.nl of bel ons gerust met vragen naar 06 – 51 35 94 04.

HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: