Laatste nieuws!

 

Donderdag 30 maart 2017

 

WIN EEN MEET EN GREET MET DE BOYS VAN STUK TV!

Tijdens het Oranje Festival Gebrook 2017 is de hoofdact STUK TV, dé meest populaire vloggers van Nederland! En jij kunt een meet en greet winnen met deze boys? Hoe? Simpel, maak je eigen vlog waarin je verteld wat je zo leuk vindt aan het Oranje Festival Gebrook en waarom jij deze Meet en Greet moet winnen. Daarna deel je hem op onze Facebook pagina en uiterlijk 20 april zal het bestuur uit alle inzendingen de leukste en meest originele vlogs twee winnaars worden gekozen. Wil jij meedoen? Volg dan snel onze FACEBOOK pagina en deel je vlog, succes!

LAATSTE NIEUWS

 

Binnenkort treft u hier meer informatie aan over editie 2018 en welke veranderingen er allemaal gaan plaatsvinden, houdt onze website dus in de gaten!

 

 

Maandag 25 januari 2016

 

CROWDFUNDING ACTIE GESTART IN VERBAND MET VOORTBESTAAN VUURWERK

De stichting Oranje Festival Gebrook is een crowdfunding actie gestart om samen met de inwoners van Hoensbroek ook het vuurwerk in 2016 weer mogelijk te maken tijdens Koningsdag. Wilt u ook 'vriend van het vuurwerk' worden? Doneer dan uw bijdrage, al is het maar een paar euro, via deze link. Wij danken u alvast voor uw bijdrage!

HET ORANJE FESTIVAL GEBROOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: